Functioneel Fitness

Fitness is bij ons sporten met een persoonlijk schema op basis van jou mogelijkheden en behoeftes. Ons begeleidingsteam bestaat uit goed opgeleide sportdeskundigen met ruime ervaring in functioneel fitness, krachttraining en wedstrijdtraining. Onze leden zijn mensen die 'gewoonweg' lekker willen fitnessen tot en met doelgerichte wedstrijdsporters. Wij richten ons niet op de grote massa. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Als sporten met een goede begeleiding in een ongedwongen sfeer u aanspreekt dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Fitness abonnement

Trainingsplan op basis van je wensen, doel en belastbaarheid. Je schema wordt regelmatig besproken en in overleg aangepast. Juiste verhouding tussen kracht, cardiovasculaire training en 'core-stabilty'.

Wellness Training

Dit abonnement kenmerkt zich door extra maatwerk. Jaarlijks inzicht in je fysieke capaciteiten door een wetenschappelijk onderbouwd SportLab test. Uitgebreide bespreking van je testrapportage met jaarplan. Hoge regelmaat van nieuwe schema's. Wellness Training is er voor elk niveau. De combinatie van betrouwbare test resultaten met maatwerk training maakt dit abonnement zeer effectief en wordt door ons aanbevolen.

Sportspecifieke Krachttraining

Krachttraining voor wedstrijdsporters ter ondersteuning van de wedstrijd performance. De manier waarop wij krachttraining voorschrijven is zeer sport specifiek. Wij hanteren effectieve trainingsmethodes die we door onze jarenlange ervaring met Olympische topsporters hebben kunnen ontwikkelen.