Visie

Sport Assistance kiest voor kwaliteit in sportbegeleiding. Hier is veel expertise van sportonderzoek en topsporttraining voor nodig. Iets wat Sport Assistance in huis heeft.

Functioneel Fitness

Wij geloven in effectieve fitness training met schema's op maat. Functioneel fitness is trainen wat je nodig hebt. Goed opgeleide sport instructeurs die nadenken, juiste begin analyses maken en rekening houden met jou behoeftes en belastbaarheid.

Personaltraining

Je eigen privé trainer die jou planmatig en met volle aandacht begeleidt. Een trainer die TestLab data vertaald naar een plan op maat en de trainings technische aandacht geeft die je écht nodig hebt. Effectieve, no-nonsense 1 op 1 begeleiding.

Sporttesting

Sporttesten moeten sportspecifiek zijn want elk sport is weer anders. Meten op basis van wetenschappelijke methodes en met topsport testapparatuur. Uitgebreide testanalyses met complete na-bespreking. Resultaten direct bruikbaar voor slim trainen.

Opleiding

Een sportopleiding moet praktisch toepasbaar zijn met unieke modules. Wij leren je werken met een effectieve trainingsmethodiek. Wij geloven in de combinatie van trainingspraktijk en sportwetenschappelijke expertise.