Opleidingen

Beide oprichters van Sport Assistance Eric en Pieter, hebben de afgelopen 50 jaar een enorme sport en trainingsexpertise opgebouwd. Deze theoretische en praktische kennis dragen zij graag over aan trainers of toekomstige trainers die dezelfde passie delen. Beide heren hebben een eerste graads lesgeefbevoegdheid en jaren lange ervaring met onderwijs en onderricht geven.

A - Opleiding Personal Trainer

Deze opleiding is gericht op het geven van professionele 1-op-1 trainingen aan klanten. Als minimale toelatingseis hanteren wij een middelbare sport -of sportgerichte opleiding en/of aantoonbare ervaring in de sportbranche.

B - Opleiding Personal Trainer upgrade

Voor de professionele Personaltrainers al werkzaam in de branche die zich willen verdiepen in toegepaste fysiologie, cardiovasculaire training en analytische sportbegeleiding. De opleiding is bedoeld voor trainers die zich willen onderscheiden in de huidige markt. De opleiding omvat o.a. theoretische scholing, training geven in de praktijk, sport specifieke modules.

C - Atletiek Opleidingscentrum

In 2014 heeft Sport Assistance in samenwerking met externe partners het Sport Opleidingscentrum Zuid-West Nederland opgericht. Wij leiden cursisten op tot het behalen van erkende diploma's in de atletiekbranche. Onze opleidingen kenmerken zich door het leren van zowel kennis alsook het leren toepassen van deze kennis in de trainingspraktijk. Essentie is hierbij dat cursisten leren te reflecteren over hun handelen. Het vak trainer omvat vele aspecten waarbij de vertaling van vaak complexe theorie naar praktijk essentieel is. Het verantwoorden van de praktijk en het bewust werken met een methodische lijn vraagt veel van de cursist. Training geven is in die optiek veel meer dan het nadoen van een kunstje van de leraar. Door bevoegde docenten die naast hun sportopleiding bijna allemaal ook een lerarenopleiding hebben afgerond en vele jaren praktijkervaring hebben die ze in de workshops met je zullen delen. Het geven van training en onderrichten in training vraagt veel verantwoordelijkheid. Zowel van de docent als de cursist. Enthousiasme voor de sport, ruime sport ervaring en met name het graag overdragen van kennis en kunde hierover, aan mensen dienen voor alle cursisten belangrijke criteria te zijn. Onze opleidingen worden op maat gemaakt en kunnen zo gemakkelijk worden ingericht op de behoefte van de cursisten. Naast de opleidingen die wij regelmatig aanbieden (zie ons opleidingsaanbod), kunnen wij een opleiding samenstellen naar uw eigen wensen. Informeer daar eens naar. Onze opleidingen worden gegeven op de accommodatie van AV Sprint te Breda, die makkelijk te bereiken is en waar alle faciliteiten aanwezig zijn. De ligging nabij het mastbos is natuurlijk ook een voordeel.

Voor meer informatie: info@sportopleidingscentrumZWN.nl

www.Sportopleidingscentrumzwn.nl